Brichete - Personalizare prin print UV

  • Cand vine vorba de personalizarea produselor promotionale, imprimarea UV este o tehnologie extrem de populara si versatila. Aceasta metoda permite personalizarea unei game largi de produse, indiferent de materialul din care sunt confectionate, inclusiv plastic, lemn, hartie, sticla, metal sau combinatii ale acestora. In plus, acest proces poate fi realizat pe produse finite, indiferent de forma lor, cu exceptia obiectelor care depasesc dimensiunea de 500 x 330 x 100 mm.

  • De asemenea, imprimarea UV poate fi realizata pe suprafete de orice culoare, inclusiv negre sau transparente, datorita utilizarii cernelei albe. Prin urmare, imaginile personalizate pot fi create cu o multitudine de culori si detalii vizibile.

  • Printre avantajele imprimarii UV se numara si faptul ca procesul produce o cantitate mica de caldura, ceea ce face posibila utilizarea acestei tehnologii pe materiale termosensibile sau foarte subtiri. In plus, datorita faptului ca cerneala se polimerizeaza instant, timpul necesar pentru productia de produse personalizate este semnificativ redus.

  • Cu toate acestea, in cazul materialelor noi sau necunoscute, este important sa se efectueze un test de aderenta inainte de inceperea productiei propriu-zise. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca textilele si produsele foarte flexibile sunt exceptii de la aceasta tehnologie, iar pentru personalizarea acestora este necesar sa se utilizeze alte metode.

  • Daca aveti nevoie de ajutor in procesul de personalizare a produselor promotionale prin imprimarea UV, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi asistenta si consultanta. Contactati-ne acum si vom raspunde prompt la orice intrebari sau solicitari pe care le aveti.

pregatite pentru print UV

pregatite pentru print UV

print UV

print UV